VOLLMER - teroituskoneiden edustus

siirtyi 01.09.2006 lähtien yhtiölle nimeltään Suomen Hiontakone Oy.

Yhtiö hoitaa kokonaisvaltaisesti uusien Vollmer-koneiden koneiden myynnin ja markkinoinnin sekä varaosat ja huollon.

Yhtiö on vielä nuori, mutta kuitenkin sillä on perustajiensa kautta yhteensä yli 35 vuoden kokemus Vollmer-koneiden myynnistä. Yrityksen myyntimiehinä toimivat Antero Suomela ja Tapio Kokkonen.

Yritys on sopinut myös muista kone-edustuksista kuten tasohiomakoneet (Göckel), pyöröhiomakoneet sekä kylmäpyörösahan teroituskoneet (Loroch). Yritys toimittaa tarvittaessa myös liitoshitsaus- ja juotoskoneet (Ideal) sekä muita tarvikkeita kuten laikat, hiontakivet, hiontanesteet (Volmaton, Ionogrind), kosteusmittarit (Gann) jne.

Yhtiö pyrkii myös entistä paremmin palvelemaan asiakasta paikallisesti ja tähän se kykenee, koska yhtiöllä on toimipisteet sekä Mikkelissä että Vantaalla. Mikkelistä hoidetaan Itä- ja Pohjois-Suomi ja Vantaalta Etelä- ja Länsi-Suomi. Yhtiön Vantaan toimipiste ja varaosavarasto sijaitsee logistisesti erinomaisella paikalla Helsinki-Vantaan lentoaseman sekä kiitolinjan terminaalin läheisyydessä

Toivomme myös asiakkaiden palautetta siitä, kuinka voimme paremmin ja helpommin palvella Teitä ja tähän tarkoitukseen pyrimme kehittämään toimivat kotisivut, jonka kautta pystymme hoitamaan myös kaikki tilaukset ja kyselyt sekä mahdollisen muun palautteen toiminnasta.

esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi esi